dimecres, 2 de setembre del 2009

Nova temporada. Novetats a Catalunya Ràdio: Manel Fuentes, Pere Mas, Silvia Coppulo i Pere Escobar.


Ja està anunciat des de fa temps, ja han fet les falques que anuncien els canvis. Era de preveure que la professional dels matins, Neus Bonet, no pogués competir amb en Jordi Basté de RAC1 i, segons les fonts que es consultessin, o un o una altra estava amunt o a sota d'audiències. Tan se val, la proposta de la senyora Bonet no era atractiva, no discuteixo la seva professionalitat però no ha superat la prova i ara es presenta el nou conductor: en Manel Fuentes i Muixí. Aquesta gran estrella (?), tan mediàtica (?) compartirà el matí amb el cadellet que s'ha separat de les faldes del seu progenitor professional, en Joan Barril: en Pere Mas. Ha demostrat que podria ser un bon candidat per estar als matins, durant aquest estiu, no obstant, ara li ha tocat l'encàrrec de dur una feixuga càrrega: la franja de 12 a 14h. I dic feixuga perquè haurà de competir amb "els Oscars", substituts del Minoria a RAC1 i amb la continuació de La Segona Hora, que suposo que perdrà el subtítol original. I ara arribem al pitjor fitxatge, al fitxatge que de segur l'any que ve seguirà el mateix camí de la senyora Bonet: la Silvia Coppulo. Entenc que anar als clàssics és com fitxar a Cristiano Ronaldo, compres un nom, una experiència i a sobre pagues una morterada, però ningú et pot discutir què és el que fitxes. Tot i això, un director d'una ràdio pública si sap que ha lluitar contra algú com el senyor Clapes a les tardes busca una alternativa creativa com es va fer amb en Llucià Ferrer. Algú que li va plantar cara a l'equip del Versió (no sigui que es canviés de director i també es canviés algunes persones de la graella). Així que apostar per la senyora Cóppulo és dir "Miri, empresa ECOS vull que m'ompli aquest espai que tinc a la tarda". Ells agafaran i aniram a un ordinador on tenen les escaletes que tenien de quan la Cóppulo treballava a la COM, canviaran les dates i tornaran a parlar de l'"actualitat i la vida". Què avorrit! I a sobre el programa s'anomena "El secret", que no volen dir de què anirà per sorprendre'ns? Estic segur que tornarà a posar al Serrat cada 10 minuts, què bé! En comptes de Catalunya Ràdio hauria de dir-se Catalunya Juràssic Ràdio, amb tants dinosaures. I finalment la franja horària que ens queda és la dels esports, després de les 12 de la nit, que ha sofert un canvi endogàmic, és a dir que aquell que feia les retransmissions a TV3 està Catalunya Ràdio i a la inversa, Pere Escobar per en Bernat Soler. La setmana que es va acomiadar en Bernat Soler fent el programa de "Els millors anys de la nostra vida" va ser un secret el que faria, quin seria el seu futur, però quan es va retransmetre el sorteig de la Champions tot es va desvetllar. Només ens resta fer una primera escolta dels nous fitxatges i dels nous programes. Això serà el proper dilluns 7 de setembre.

Bona sort a tots!

2 comentaris:

RTHB ha dit...

Be, el millor es deixar passar uns dies per anar veient com va quedant tot, i la veritat que la cosa promet.

Casa Baste segueix amb el mateix esquema que tans bons resultats li va donar l´any passat, però el Sr. Manel Fuentes ha començat amb bon peu, el que hi pogut escoltar m´ha agradat, i crec que la cosa anirà renyida aquest any.

Discrepo sobre la Sra. Coppulo, i crec que donara feina, molta feina al Sr. Clapes, que no se el motiu, però hi vist que ha perdut a un pes pesat que l´ha acompanyat des de el començament, de cop i volta el sr. Spin no hi es..... tbe ha desaparegut en Xavier Vidal (el pantalletes, como l´hi deia el Mag Felix), i aquesta desaparició ha fet que el blog del Versió hagi seguit el mateix camí.

Imagino que alguna cosa tindrà a veurà, que en Xavier Vidal, ara sigui un col.laborador fixe d en Fuentes....

Bé, seguirem atents......

Swasky ha dit...

Bé, aquesta setmana passada vaig dedicar-la a escoltar Catalunya Ràdio en gairebé totes les seves franges, amb els nous fitxatges i quan vaig sentir que el "Pantalletes" fent una secció amb el Fuentes, vaig pensar que seguiria amb el Clapés. Però si dius que ja no està amb el Clapés això fa olor a "chamusquina". M'ha sorprès que no hi fos l'Spin, també va passar una cosa semblant amb els "Oscars" i el senyor Fuentes. D'un dia per un altre desapareixen. De totes maneres aquesta setmana la dedico a escoltar RAC1, que penso que ha perdut una mica de pistonada, sobretot amb la desaparició del Minoria. No crec que els "Oscars" mantinguin també la mateixa quota d'audiència. De fet et diria, i això és una hipòtesi meva, només una sensació subjectiva, que el Basté ha perdut audiència a la darrera franja del matí. I només per una senzilla raó: molta gent aguantava o es connectava pel Minoria Absoluta i això els deu haver fet una mica de "pupeta". Per cert, suposo que t'ho vas passar bé amb la Cóppulo. I una altra cosa, qui era aquell "mindundi"? Aquell que es diu Tardà? No feia més que fer-se l'intel·ligent, parlant de Deep Purple com si fos ell l'únic que sap de música. Tu en saps molt més.

A veure què tal la setmana de RAC1.